2011. november 28., hétfő

CSIKUNG GOLYÓ, 42 mm átmérő - Jelenlegi ára: 1 690 Ft


Kérlek, csak abban az esetben licitálj légy szíves, ha valóban szeretnéd megvásárolni ezt a terméket és elfogadod, hogy
nem tudom személyesen átadni!
ha te leszel az aukció nyertese, két automatikus levelet fogsz kapni, az egyikben részletesen tájékoztatlak a fizetés feltételeiről.
Részemről ez az első jelentkezés,
erre várom mielőbbi válaszodat köszönettel!
a golyók átmérője: 42 mm
belsejében csengős vibrációs szerkezet van
postaköltség: 330. forint
A SZÍN FÜGG A MONITORTÓL!!!
Kedvezmények:
 10000. forint feletti FIXÁRAS és VILLÁMÁRAS vásárlás esetén nem kell postaköltséget fizetned!
 1. forintról induló aukcióim nyerteseinek a postaköltség 330. forint, bármennyit vásárolnak.
A KEDVEZMÉNYEK NEM VONHATÓK ÖSSZE!!!
Információk a fizetésről
Az aukció zárását követően a Vatera/TeszVesz által küldött automatikus levelet kapsz tőlem. Ebben benne vannak az utaláshoz szükséges adatok, gyakorlatilag azonnal lehet utalni, ha rendelkezel netbankkal. Személyesen is befizetheted az összeget egy UniCredit bankfiókban. A megjegyzés rovatban kérlek tüntesd fel a FELHASZNÁLÓNEVEDET! Kérlek ne felejtsd el megírni e-mail-ben a CÍMEDET!
Információk a postázásról
A postázás KIZÁRÓLAG AJÁNLOTT levél formájában történik, LNK bélyeggel, ez azt jelenti, hogy Levélszekrény útján Nem Kézbesíthető, csak aláírással vehető át, a postás nem dobja be a ládába.   Simán és utánvéttel nem postázok.
Hétfőn és szerdán tudok postázni, vagy kedden és csütörtökön, ha az előző két napon közbe jönne valami.
Kipróbálási és pénz visszafizetési garancia:
8 napon belül minden indoklás nélkül visszaküldheted a terméket, ebben az esetben a termék árát visszafizetem, vagy beszámítom más termék árába, a postaköltséget nem. Minőségi kifogás esetén a termék árát és az oda-vissza postaköltséget is visszatérítem. A garancia a termékeimre 3 hónapos.
Ősi kínai gyógymód! Idősebbek is elkezdhetik! Semmiféle káros hatása nincs, ugyanakkor igen hatékony. Ha két kő- vagy fémgolyót görget a markában, serkenti a kéz nyirok- és véredény-rendszerét, ingerli akupunktúrás pontjait és reflexzónáit. Ez a tenyérmasszázs és az akupresszúrás kezelés legegyszerűbb módja. Nem kell külön időt szakítani rá, várakozás, TV-nézés, séta közben is gyakorolható. Kiváló pótcselekvés hízásra hajlamosaknak és dohányzóknak. Napi kétszer félórás golyójáték csökkenti a fáradékonyságot, megnyugtat, kellemes közérzetet biztosít, növeli az emlékezőtehetséget, minden szervét kedvezően befolyásolja, egészségét helyreállítja, illetve fenntartja. Mellesleg erősíti a kéz és az alkar izmait, javítja az ízületek mozgékonyságát. Több kínai kórházi vizsgálat tanúsít 80%-on felüli eredményt a magas vérnyomás, az idült gyomor- és bélhurut, az ízületi gyulladás, a neuraszténia, az angina pectoris gyógyítása terén. A gyógymód elsajátítása könnyű. A két golyót tenyerünkre helyezzük és az öt ujjunkat ütemesen váltogatva, kinyújtva és marokra szorítva a golyókat egymás körül görgetjük, akár az óramutató járásával egyezően, akár ellenkezőleg. Kezdőknek a kisebb méretű golyókat ajánljuk. Váltogatni lehet a gyakorlást jobb és bal kézzel. A golyók megvásárlása egyszeri befektetés, az egész család egy életen át használhatja. Ha leejtéstől, erős ütéstől óvjuk, gyakorlatilag elnyűhetetlenek. Többféle méretben kaphatók, készül jádekőből is, a titánozott vagy rekeszzománccal díszített fémgolyók pedig csengős-vibrációs szerkezettel kerülnek forgalomba.
A két golyó más - más frekvencián ad hangot, az egyik mélyebb jin, a másik egy magasabb jang hangot.
Ennek a hangnak élettani hatása van!
A fül az idegrendszeren keresztül összeköttetésben áll a test minden részével.
Így lehetséges az, hogy a golyók hanghatásuk révén vitalizálnak, aktivizálnak, és harmonizálnak. Éppen ezért az ősidőktől egészen napjainkig nincs olyan kultikus tevékenység, amely ne használná fel az ének, a hangszeres zene jótékony hatását.
A mai természetgyógyászok különösen azoknak javasolják használatukat, akik túl stresszes munkát végeznek, vagy például túl sokat végeznek egy bizonyos fajta munkát a kezükkel. (Zongorázás, gépírás, stb.. ) Ugyancsak segít a „ babrálós” embereknek nyugtatni önmagukat és babrálás helyett a golyóval foglalatoskodni. Az egymáshoz ütődő golyók lágy hangja nyugtató hatású. Golyózzunk az egészségért! A kínai tanítások szerint azok a pályák, amiken az életenergia áramlik, meridiánoknak hívják. A meridiánok egy része a tenyéren fut össze. Ezeket a tenyéren összpontosuló energia pályákat stimulálja gyengéden és folyamatosan a csikung golyó használata. Ezért nem csupán fáradtságunkra, hajszolt idegeink lenyugtatására, használhatjuk, hanem megelőzzük vele a betegségek kialakulását is. Javallatok golyózóknak A kartörésen, vagy ínhüvely-gyulladáson átesett embereknek kifejezetten ajánlott „ golyóterápiát” kezdeniük, hogy újra jól mozogjon a kezük. Ha megtanuljuk minkét kezünkkel forgatni a golyókat, akkor serkentjük memóriánkat, és a tanulási képességeink is javulnak.
BAL TENYÉR REFLEXZÓNÁI:
JOBB TENYÉR REFLEXZÓNÁI



Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2011-12-15 04:18
. CSIKUNG GOLYÓ, 42 mm átmérő - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése